Termeni și condiții

Mulțumim că ați vizitat site-ul www.shabbique.ro. ”Termenii și condițiile” se pot modifica în viitor, revenind obligația dumneavoastră de a le citi și respecta. Vizitarea sau utilizarea website-ului implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de utilizare din acel moment.

Utilizarea acestui Site

Puteti utiliza acest site numai în concordanță cu și respectând acești Termeni de Utilizare și Politica de Confidențialitate a Site-ului. Nu puteți utiliza Site-ul în scopuri ilicite sau interzise de acești Termeni de Utilizare, sau să solicitați înfăptuirea unor activități ilegale sau alte activități care încalcă drepturile www.shabbique.ro sau ale altor companii. Pe lângă orice alte drepturi sau restricții din acești Termeni de Utilizare, nu puteți utiliza acest Site în scopul de a:

(a) transmite prin intermediul acestui Site orice informații, texte, imagini, fișiere, link-uri sau software cu excepția celor legate de utilizarea autorizată a acestui Site ori ca răspuns la o cerință de-a noastră;

(b) introduce în Site sau în orice alt computer sau website viruși, Troiani și/sau coduri dăunătoare

Acuratețea conținutului

Informația din acest Site este considerată completă și de încredere. Totuși, informația poate conține erori de ortografie, sau alte tipuri de erori. Vom face eforturi rezonabile de a corecta aceste erori cât mai repede posibil.

Drepturi de proprietate

Sunteți de acord cu faptul ca software-ul, conținutul, materialele și alte componente (inclusiv dar nu numai legate de logo, grafică, headere și iconițe de pe Site) aflate pe Site sunt proprietatea SHABBIQUE.RO Sunteți de acord să nu vindeți, modificați, publicați, transmiteți, retransmiteți în orice mod sau formă, precum și să nu participați la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră. Toate mărcile înregistrate care nu sunt deținute de SHABBIQUE.RO și apar pe site sunt proprietatea respectivilor terți. Orice utilizare a conținutului sau a materialelor în orice scop ce nu este explicit permis de acești Termeni de Utilizare este strict interzisă, sub sancțiunea plății de daune-interese egale cu valoarea prejudiciului creat.

Link-uri din Site-ul SHABBIQUE.RO către site-uri externe

Acest Site poate conține link-uri către alte website-uri de pe Internet. Sunteți de acord cu faptul că noi nu avem control asupra acelor website-uri și că nu suntem responsabili pentru acuratețea, legalitatea sau orice alt aspect al oricărui website link-uit. Acest Site nu este responsabil în nicio măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Site-ul nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

Acest site, conținutul său si toate textele, imaginile, produsele și orice alte informații despre, accesibile din sau disponibile pe acest site sunt furmizate fără niciun fel de garanție, exprimată sau implicită, inclusiv dar nu limitată la garanțiile implicate ale utilizării în scop comercial, oportunitate a unui anume scop sau respectarea drepturilor asupra proprietății intelectuale. În mod precis, dar fără limitări, SHABBIQUE.RO nu garantează următoarele:

(i)             Informația de pe site este lipsită de erori;

(ii)            Funcțiile conținute de acest site vor fi neîntrerupte sau lipsite de erori;

(iii)          Defectele vor fi corectate;

(iv)          Acest site sau serverul /serverele care îl fac disponibil sunt lipsite de viruși sau alte componente dănătoare.

Diverse

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în acest document, acești Termeni de Utilizare, împreună cu Politica de Confidențialitate, constituie întregul acord între dumneavoastră si SHABBIQUE.RO în legătură cu Site-ul.

SHABBIQUE.RO îți respectă confidențialitatea datelor, astfel încât adresa ta de e-mail introdusă pe acest site nu va fi folosită în nici un scop. Ea îți servește doar ție, personal, pentru a putea urmări discuțiile în care te antrenezi.

Aştept în continuare opinii, critici, sau comentarii la raluca@shabbique.ro
Mulţumesc pentru înţelegere!

 

 

Etichete:

Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Spune-ne părerea

Se pot folosi tag-uri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>